Sök och boka hotell i Bergen

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Shopping i Bergen


Shopping i Bergen

Bergen är känt för sin mångfald av intressanta shoppingområden. Det finns butiker som passar varje smak och oavsett om man letar efter exklusiva designerplagg, snygga möbler eller smycken så finns det någon affär i Bergen som erbjuder det.  Bergen har alltid varit en stad för handelsmän och detta har satt sina spår i de många butiker som finns för shoppingssugna turister på besök i Norge.

I Bergen hittar du affärer i olika storlekar från små specialiserade butiker till stora shoppingcenter med massor av butiker. Bland de största shoppingcentren i centrala Bergen finns Klöverhuset på Strandgatan, Galleriet på Torsgallmenningen och Bergen Storcenter som ligger bredvid busstationen och tågstationen i Bergen. Vi skall heller inte glömma bort de flera våningar höga shoppingcentret ByGarasjen som har parkeringar och avfart direkt från motorvägen E4.

Det finns även större variationer av mindre butiker som är spridda runt om Bergen Centrum. I Bergen skall du framförallt kolla in gatorna Bryggen, Övregaten, Lille Övregaten, Torget, Strandkaien och området som ligger runt det stora torget som heter Torsgallmenningen.

Oavsett vad du är intresserad av att shoppa i Bergen så finns det alltid någon stadsdel eller någon affär i Bergen som fyller dina behov och förväntningar. Ladda kreditkortet och ge dig ut i butikerna njut av en varierande och fantasifull shopping i Bergen.