Sök och boka hotell i Bergen

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Konferens i Bergen


Konferens i Bergen

Bergen har kommit att bli allt mer specialiserade på att arrangera konferenser för internationella organisationer och numera är det tätt mellan de stora konferenserna vilket gör att flygen till och från Bergen samt att allt fler Hotell har byggts. Numera finns det plats för över 7000 personer på Hotell i Bergen.  Dessa 7000 hotellsängar är spridda över 30 hotell i Bergen.

De många besökarna på hotellen för även med sig att allt fler företag arrangerar utflykter och sociala minievenemang som exempelvis teambuilding, Norska specialiteter och andra roliga sociala aktiviteter.

Bergens hotell och konferensanläggningar håller en erkänt hög internationell standard med utmärkt service vilket att bidragit till dess popularitet som stad för konferenser. Andra bidragande orsaker är dess kompakta centrum och den natursköna omgivningen samt de lättillgängliga utflykter som finns att tillgå.

Om bergen passar dig som arrangör av konferenser eller du som sitter i position att ta ett beslut om var du skall förlägga en konferens eller teambuilding så kan du med fördel kolla in några av de hotell alternativ och utflykter som Bergen erbjuder