Sök och boka hotell i Bergen

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Flygbuss Bergen – Till Bergen flygplats


Till Bergen Flygplats med Flygbuss

Bergen flygplats ligger ca 35km utanför Bergen och det tar cirka 35-45 att åka bil ut till flygplatsen. Det är inte så billigt att ta sig ut till Bergen flygplats och du kan givetvis välja om du vill ta en taxi, eller åka flygbuss till Bergen flygplats. Tänk bara på att lägga till lite extra tid om du reser mellan 8-10 och 16-19 vardagar eftersom detta är rushtider för biltrafik till flygplatsen i Bergen.

Bergen Flygbuss
Det avgår en flygbuss var 20: onde minut under högtrafik som vanligen är mellan kl 6-24 vardagar och 9-24 helgdagar. Om du har till hotellrum i centrala Bergen så hoppar du enklast på flygbussen på Busstationen bredvid Tågstationen. Bor du på någon av SAS radissons hotell i Bergen så kommer flygbussen och hämtar upp utanför hotellet.

Kolla gärna in tidtabellen och kanske till och med köp din biljett på flybussen.no för att säkerställa att din weekend i Bergen blir utan bekymmer och ett underbart semester minne. Flygbussen i Bergen är modern, rymlig och pålitlig. Det är det prisvärdaste alternativet för att ta sig dit och du får en bra blick av Bergens utkanter.

Det tar cirka 40-45 minuter att åka flygbussen till Bergen gardemoen flygplats. Pris: Från 60-80 nok för en enkelbiljett beroende på om du är ungdom, student eller vuxen.