Sök och boka hotell i Bergen

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Flyg Bergen


Flyg Bergen – SÃ¥ flyger du till Bergen

Bergens flygplats ligger cirka 40 minuter med flygbuss ifrån centrala Bergen. Flygplatsen trafikeras av diverse flygbolag och sträckan mellan Stockholm och Bergen trafikeras av Flynordic. Det tar cirka en 1,5 timmar att flyga till Bergen från Stockholm och det finns dagligen några avgångar mellan flygplatserna vilket gör att det är mycket lätt att flyga mellan de två städerna.  Priserna på flygbiljetter startar runt 800 kr enkel resa och priserna varierar i takt med efterfrågan av biljetterna.

Det finns några knep att få billigare biljetter även om biljettpriserna direkt hos flygbolagen har gått upp. Exempelvis om en biljett med SAS mellan Stockholm-Oslo och sen Oslo-Bergen så kan du hitta paketpris och paketerbjudanden där du kan åka tur och retur för exempelvis 999 kr genom någon researrangör. Det går även med fördel bra att kombinera flygbiljetter till Bergen med paketresor med både flyg till Bergen samt hotell i Bergen vilket gör att man ofta kommer undan billigare eftersom flygbiljetterna blir billigare.

Om du reser in från något annat land än Sverige till Bergen så kommer du inte att ha några problem. Det finns ett mycket tätt nät av flyg som SAS trafikerar och exempelvis Kastrup utanför Köpenhamn är mycket frekvent rutt. Oslo och London är ett andra mycket populära resmål från Bergen.